Pelletkachel Tolbert

Wilt u een pelletkachel kopen in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment kachels in verschillende soorten stijlen en kleuren. Hierdoor zit er altijd Ă©Ă©n tussen die bij het interieur van uw woning past! De kachels hebben een zichtbare, rustieke vlam. Deze vlam voegt veel sfeer aan uw woonkamer toe. Wanneer u een pelletkachel in Tolbert wilt kopen bespaart u flink in de portemonnee en bijdragen aan een beter milieu. Deze soort kachels stoten minder CO2 uit en u bespaart 40 tot 60% op uw gasrekening!

Webwinkel uit Tolbert

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een pelletkachel kopen in Tolbert. Wij komen deze snel bij u thuis leveren.

Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart  Pelletkachel CV Classic wit
Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart Pelletkachel CV Classic Wit

Artel pelletkachel Groningen

Wij beschikken over verschillende soorten merk kachels. Wanneer u op zoek bent naar een Artel pelletkachel in Groningen kunt u die vinden bij BlueSolid. Deze Italiaanse pelletkachel fabrikant betrekt klanten bij het productieproces voor verbetering en produceert efficiënt in grote aantallen. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding optimaal! U kunt een Artel pelletkachel in Groningen online bestellen en u heeft hem binnen enkele dagen in huis. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Tolbert. Onze medewerkers staan daar klaar om u te informeren en adviseren!

Pelletkachel groningen | BlueSolid®

Pelletkachel - BlueSolid

Groningers stappen massaal over op alternatieve energiebronnen. Het is de hoogste tijd om onze woningen verduurzamen. Door te investeren in een pelletkachel kun je jaarlijks 40-60% besparen op de gasrekening. 

Een pelletkachel gebruikt houtpellets als brandstof. De constante verbranding zorgt voor een hoog rendement. Pellets zijn gemaakt van zaagsel en zijn zeer milieuvriendelijk. Daarom is een pelletkachel een duurzame verwarmingsbron. Omdat de overheid verduurzaming stimuleert door middel van subsidies, is een kachel kopen nu erg voordelig. 

Als je een pellethaard wilt kopen, is het belangrijk om vooraf vast te stellen aan welke eisen de pelletkachel moet voldoen. Onze speciaal ontwikkelde keuzehulp biedt uitkomst. BlueSolid in Groningen heeft meer dan 16 jaar ervaring met pelletkachels en warmtepompen.

Onze specialisten staan voor je klaar

BlueSolid heeft een sfeervolle showroom in Tolbert, Groningen. In onze pelletkachel Groningen showroom hebben we meer dan 50 verschillende pelletkachels. BlueSolid heeft meer dan 14 jaar ervaring met duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s

Wil je je woning duurzaam verwarmen door middel van een pelletketel of pelletkachel CV moederhaard? In onze showroom in Groningen staan pelletketels en CV moederhaarden brandend opgesteld. Onze medewerkers informeren je graag.

Onderhoud

Onderhoud is van levensbelang voor het juist en veilig functioneren van je pelletkachel. Daarom is het superbelangrijk om tijdig onderhoud te laten uitvoeren door een vakman! Wil je geen onveilige situaties meemaken met je pelletkachel? laat dan onderhoud uitvoeren door BlueSolid®. Vraag onderhoud aan.

Vertrouwde partners

BlueSolid werkt samen met een aantal pelletkachel-partners in Nederland. Ook zij hebben een showroom met diverse pelletkachels. Het is dus mogelijk om een toonzaal van een BlueSolid-partner in Nederland te bezoeken. Neem met ons contact op om te kijken welke partners het dichtst bij je in de buurt zijn. 

Grote voorraad pelletkachels 

Met meer dan 1600 pelletkachels op voorraad mag BlueSolid zich een van de grootste distributeurs van pelletkachels noemen. Deze positie is behaald door scherpe prijs-kwaliteitverhouding en door het leveren van de beste after sales service