Pelletkachel Groningen

Wilt u een pelletkachel in Groningen kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment kachels in verschillende soorten stijlen en kleuren. Hierdoor zit er altijd één tussen die bij het interieur van uw woning past! De kachels hebben een zichtbare, rustieke vlam. Deze vlam voegt veel sfeer aan uw woonkamer toe. Wanneer u een pelletkachel in Groningen wilt kopen bespaart u flink in de portemonnee en bijdragen aan een beter milieu. Deze soort kachels stoten minder CO2 uit en u bespaart 40 tot 60% op uw gasrekening!

Pelletkachel kopen Groningen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een pelletkachel kopen in Groningen. Wij komen deze snel bij u thuis leveren. Om de verkoop van duurzame energie te bevorderen kunt u subsidie pelletkachel ontvangen. Er zijn drie groepen subsidies voor de drie soorten haarden:

 

  • 1. Lucht pelletkachels: verwarmen de ruimte lokaal door middel van het uitblazen van warme lucht. Minimale subsidie van €500,- per kachel (bedrag wordt hoger boven de 10 Kw).
  • 2. Pelletkachels vloeistof CV: verwarmen het hele huis, worden in de woonkamer geplaatst en hebben een zichtbare vlam. Minimale subsidie van €1.400,-.
  • 3. Pelletketels: verwarmen uw woning zonder gas en voorzien van warm tapwater op biomassa brandstof. Minimale subsidie van €1.250,-.

 

U kunt dus flink besparen wanneer u een pelletkachel gaat kopen in Groningen. Er mag per huishouden voor meerdere haarden of ketels subsidie aan worden gevraagd. Een woning heeft meerdere kamers die verwarmd worden.

Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart  Pelletkachel CV Classic wit
Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart Pelletkachel CV Classic Wit

Artel pelletkachel Groningen

Wij beschikken over verschillende soorten merk kachels. Wanneer u op zoek bent naar een Artel pelletkachel in Groningen kunt u die vinden bij RR Trading! Deze Italiaanse pelletkachel fabrikant betrekt klanten bij het productieproces voor verbetering en produceert efficiënt in grote aantallen. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding optimaal! U kunt een Artel pelletkachel in Groningen online bestellen en u heeft hem binnen enkele dagen in huis. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Tolbert. Onze medewerkers staan daar klaar om u te informeren en adviseren!