Webshop 24/7 open (warmtepompen, pelletkachels, enzovoort) • Snelle levering bij online bestellingen • Wachtlijsten en wachttijden bij contactaanvragen: er komen meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat • Houd rekening met wachtrijen in de showroom tijdens piekmomenten • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Onvoorbereid = kan niet in crisistijd • Blijf vriendelijk tegen de zeldzaam beschikbare experts.
Over Pelletkachels

Woningen verwarmen door verbranding van houtpellets is niet nieuw. Het idee om op deze manier een woning te verwarmen is al meer dan 30 jaar oud en is ontstaan in Amerika.

Italiaanse pelletkachel 

In Europa is Italië het land dat massaal pelletkachels is gaan produceren. Ongeveer 90% van de merken komt dus uit Italie. Met meer dan 70 merken op de markt is het erg moeilijk om alle modellen te vergelijken. Daarom is het raadzaam om de keuze van een model vanuit eigen wensen en eisen te maken.

Welke pelletkachel kiezen

Om tot de juiste keuze te komen is het van belang om goed na te denken over uw wensen en eisen.
Hieronder een aantal criteria: 

          - Moet de woning lokaal of centraal verwarmd worden
          - Gaat het om hoofd- of bijverwarming
          - Wat is de belangrijkste drijfveer: sfeer of verwarming
          - Wat is het te besteden budget
          - Kiest u voor een klassiek design of voor een strak model

Aan de hand van deze criteria kunt u waarschijnlijk gemakkelijker een keuze maken. Heeft u hulp nodig gebruik dan onze keuzehulp   

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.