100 euro korting op houtpellets voor mensen die in april een pelletkachel kopen: dit geldt alleen voor de NextGen, NextWoody en NextElite | Openingstijden

Houtpelletkachel

Met een houtpelletkachel geniet u van de gezellige sfeer in uw woonkamer. De rustieke vlam en stijlvol uiterlijk van de haard past deze ook helemaal bij uw woonkamer. U bespaart jaarlijks 40 tot 60% op de gasrekening om dat een houtpelletkachel een duurzame vervanging is. Ze stoten namelijk minder CO2 uit dan dan verwarming op aardgas. BlueSolid biedt u een ruim aanbod kachels die uw woning verwarming door middel van houtpellets. Door ons uitgebreide assortiment zit er altijd een houtpelletkachel tussen die bij het interieur van uw woning past.

Houtpelletkachel prijzen

De houtpelletkachel prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • > Het vermogen van de kachel
  • > Het ontwerp en de gebruikte materialen
  • > De aantallen waarin een bepaald model besteld en verkocht wordt
  • > De winstmarges waarmee distributeurs en verdelers rekenen

 

Daarnaast is de soort pelletkachel ook erg belangrijk. Wij hebben drie soorten kachels in het assortiment. De eerste soort is de luchtpelletkachel, die Ă©Ă©n ruimte verwarmt. De tweede soort is de pelletkachel CV en verwarmt het hele huis. De laatste soort is de pelletketel. Ook deze verwarmt het hele huis, maar heeft geen zichtbare vlam en wordt vaker in de bijkeuken of garage geplaatst. In ons assortiment kunt u al onze houtpelletkachel prijzen bekijken.

Houtpelletkachel CV

U kiest voor een duurzame verwarming met een houtpelletkachel CV. De kachel zorgt voor een warme woning doordat er hete rookgassen worden gevormd. Deze hete gassen worden door de warmtewisselaar geleid die ervoor zorgt dat de warme lucht door uw woning stroomt. De rookgassen van uw houtpelletkachel CV worden gevormd door de verbranding van houtpellets, ook wel korrels genoemd. Het is belangrijk om de lichtgekleurde variant te kiezen en niet de donkere variant. De donkergekleurde pellts bevatten chloorgas wat schadelijk is voor het milieu en uw kachel.

Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart  Pelletkachel CV Classic wit
Classic Pelletkachel CV Rood Redonda Glass Zwart Pelletkachel CV Classic Wit

Subsidie houtpelletkachel

De overheid heeft de subsidie op pelletkachels per 31-12-2019 stop gezet.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.