Hartelijk dank voor je aanvraag tot onderhoud. Uiteraard streeft ons hardwerkende personeel ernaar om sneller een reactie te geven. Het liefst doen wat dat binnen een week. Maar let op, vaak duurt het echt wat langer.

Je hoeft niet te bellen. We reageren uiterlijk binnen enkele weken. 

  • Incidenteel zucht de wereldeconomie onder tekorten. Een gebrek aan grondstoffen werkt in alles door. Bijvoorbeeld wanneer onderdelen tijdelijk ontbreken. Dit kan de planning dwarsbomen. 
  • Het komt ook voor dat de gasprijs flink schommelt. Of zelfs pittig stijgt, als gevolg van spanningen of problemen. In dat geval ontstaat er intense piekdrukte rond pelletkachels als alternatief.
  • De arbeidsmarkt kent regelmatig krapte, zeker als het gaat om monteurs. Daardoor overstijgt de vraag naar onderhoud potentieel de beschikbare capaciteit. Direct hulp is niet vanzelfsprekend. 

Herinnering: 

  • Wij doen alleen onderhoud voor airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ons werkgebied voor onderhoud is dus Noord-Nederland en niet daarbuiten.

Topconditie:

Fijn dat je ons benaderd hebt. We hebben er zin in om voor je aan de slag te gaan! Bekijk ook het overzicht onderhoud voor de dingen die je zelf eenvoudig kunt doen (voor en na onze 'APK'). Samen brengen we jouw kachel weer in topconditie.