Airco in Groningen

Een airco in Groningen installeren: BlueSolid®, de aircospecialist van Stad en Ommeland, regelt alles. Wij zijn gespecialiseerd in split-unit airconditioning. Oftewel: een strakke wandairco in de kamer, gekoppeld aan een buitendeel (gesplitst stysteem). 

Het voordeel van zo'n split-unit airco heeft onder meer te maken met stilte. Omdat het apparaat gesplitst is, verplaats je het (geringe) geluid grotendeels naar buiten. Een groot voordeel ten opzichte van een mobiele airco. Ook heeft onze vaste wandairco veel meer koelvermogen. 

Airco in Groningen: heerlijk koel in huis, yes!

Om die reden wordt het heerlijk koel in huis. Yes, wat lekker! Kom maar door met die warme dagen. Of zelfs een hittegolf. Want we kunnen de hitte nu aan in Grunn, dankzij de optimale verkoeling. In huis verblijven wordt een feestje in plaats van een straf, dat is wat airconditioning doet. 

Wanneer je een airco in Groningen wilt, zijn een aantal zaken van belang. Allereerst de posities van de aircodelen. Bedenk bijvoorbeeld waar je het binnendeel wilt (laten) hangen. En kijk of het mogelijk is om het buitendeel in de buurt te (laten) plaatsen. 

Goedkoop een airco laten installeren

Een installatie blijft namelijk relatief goedkoop wanneer er zo weinig mogelijk afstand tussen de units zit. Een wandairco op een tussenwand vereist langer leidingwerk dan wandairco op de gevelwand. Vandaar loont het om voor de gevelwand te kiezen. 

Daarna kan het leidingwerk direct door de gevel. Vervolgens lopen de leidingen via een nette kabelgoot naar de buitenunit. Op die manier heb je hooguit 3 meter leidingwerk nodig ('Easy installatie'). Dat pakt dus goedkoper uit dan andere opstellingen. Eventueel volstaat leidingwerk tot 5 meter ('Moderate installatie'). 

Wij installeren je airco in Groningen

Als BlueSolid® installeren wij je airco in Groningen. Onze vakmensen gaan graag voor je aan de slag. Maar let op, door de grote vraag ontstaat er soms een wachtlijst. Vooral ook op momenten dat iedereen verlangt naar verkoeling tijdens hetere periodes. Doe daarom slim: bestel een airco als het kouder is. 

Een bijkomend voordeel, je geniet meteen van de koelte wanneer het warmer wordt. Anderen daartegen zijn te laat, klagen over de hitte en moeten weken wachten. Ga gelijk naar 'airco kopen' (met installatie) om je slag te staan. Er gaat niets boven Groningen - Als 't hier lekker koel is!