Kachels op voorraad en vlot leverbaar, pelletkachel kopenWebwinkel 24 uur per dag geopend • Openingstijden fysiek bestelpuntExtreme drukte • Wachtlijsten en wachttijden bij contactaanvragen

Warmtepomp - zonder gas duurzaam verwarmen

Wil je een warmtepomp kopen? Het kiezen van de juiste warmtepomp is best lastig. Je moet met veel...
Lees meer

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verkoelen en verwarmen met een warmtepomp 

Is je woning goed geïsoleerd? En heb je vloerverwarming? Pas dan verwarmt een warmtepomp je huis op een duurzame manier. Het apparaat trekt buitenlucht aan en zet dit om te zetten naar energie. Die energie wordt vervolgens gebruikt om het water in de verwarmingsleidingen te verwarmen.

Naast het verwarmen van een woning, kan een lucht-water warmtepomp ook verkoelen. Het verwarmingsproces wordt dan omgedraaid: in plaats van warmte naar binnen te brengen, wordt de warme lucht in huis naar buiten gepompt. Door deze optie zorgen onze Artel warmtepompen voor een optimaal binnenhuisklimaat, het hele jaar door. 

Plaatsing door gecertificeerde installateurs 

Een warmtepomp gaat lang mee, mits hij geplaatst is door een betrouwbare installateur. Onze installateurs hebben verstand van warmte- en koudetechniek. Zij beschikken allemaal over de benodigde STEK-certificering. Wij inspecteren je woning en bepalen samen de beste optie. Het installeren van de lucht-water warmtepomp duurt één à twee dagen.

Zorg ervoor dat de buitenunit van de warmtepomp genoeg ruimte heeft. Dit onderdeel is ongeveer 1m² groot en heeft daarnaast nog een halve meter ruimte nodig. 

Duurzame warmte van BlueSolid 

De overheid heeft besloten dat Nederland in 2050 volledig gasloos moet zijn. Huizen moeten van het gas af en er wordt volop geïnvesteerd in duurzame alternatieven.

BlueSolid is gespecialiseerd in duurzame klimaatbeheersing - we helpen je verduurzamen. Van pelletkachels en warmtepompen tot aan terrasverwarmers en airconditioning. We voldoen aan de strenge eisen en werken met gecertificeerde installateurs.