Terrasverwarmer pelletnext ∅55cm

16208
1599,-
Offerte aanvragen Offerte voor installatie? Lekker makkelijk, installatie door een lokale installateur.
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gekwalificeerde lokale installateurs
  • Levertijd 2-5 werkdagen (eigen installatie)

PelletNext PelletNext   Houtrookvrij   Houtrookvrij

Pellet Terrasverwarmer

Deze prachtige terrasverwarmer kan 5 uren branden op 7 kg pellets. Door het vergassingsproces worden er geen stofdeeltje of rook geproduceerd. Perfect voor de mooie zomeravond.

Topdesign terras verwarmer

De PelletNext terrasverwarmer is strak en elegant van design. Optioneel kan de terrasverwarmer uitgevoerd worden als sta tafel. 

Werking Pellet terrasverwarmer

In de pellet terrasverwarmer worden de houtpellets vergast (Pyrolyse). Door opwarming van de pellets komt er gas vrij uit het hout. Het vrijgekomen gas wordt naar de bovenzijde van het pellet reservoir geleidt en verbrandt met constante vlam hoogte en positie. Het niveua in de pellettank zakt wel volledig naar de bodem van de tank terwijl de vlam op constante hoogte blijft. Vlam temperatuur wordt constant gemeten en de ventilator snelheid wordt hierop afgestemd. Gedurende 5 uren brandtijd verandert de vlam van kleur. In de begin fase is de vlam oranje. Naarmate de pellets opraken verandert de kleur van de vlam respectievelijk van oranje naar blaauw en uiteindelijk rood.

Werking pellet terrasverwarmer

Led verlichting 

Gedurende de 5 uren dat de terrasverwarmer brandt verandert de kleur van de vlam. Aan de voet van de terrasverwarmer is een ledverlichting geplaatst, welke meekleurt met de vlam. Zo weet je in welke fase de pellet terrasverwarmer brandt en wat de tank inhoud is.

 

Specificaties
Pelletkachel merk
Pelletkachel merk
Pelletkachel merk
PelletNext
Item nr.
Item nr.
Item nr.
16208