DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Onderhoud aanvragen

Belangrijke aandachtspunten als je onderhoud aanvraagt

  • Wij doen alleen onderhoud voor airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ons werkgebied voor onderhoud is dus Noord-Nederland en niet daarbuiten.
  • Wij verkopen en leveren wel airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten aan adressen in heel Nederland en België (bekijk airco's/pelletkachels).

    Buiten Noord-Nederland kun je zelf onderhoud doen of een eigen onderhoudsmonteur aanvragen die daarvoor gecertificeerd is. 
  • Door immense piekperiodes kan de reactietijd op een aanvraag (incidenteel) variëren van 7 tot 14 dagen werkdagen en soms langer.

    Let op: vraag zo snel mogelijk onderhoud aan, er zijn namelijk (soms) wachtlijsten. 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.