megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juli = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Offerte aanvragen

Belangrijke aandachtspunten als je een offerte aanvraagt

  • Wij installeren alleen airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ons werkgebied voor plaatsingen is dus Noord-Nederland en niet daarbuiten.

    Let op: vraag zo snel mogelijk een offerte aan, er zijn namelijk (soms) wachtlijsten.  

  • Wij verkopen en leveren wel op korte termijn airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten aan adressen in heel Nederland en BelgiĂ«.

    Buiten Noord-Nederland kun je zelf installeren of een eigen installateur aandragen die daarvoor gecertificeerd is.

  • Door immense piekperiodes kan de reactietijd op een aanvraag (incidenteel) variĂ«ren van 7 tot 14 dagen werkdagen en soms langer. Je kunt ook direct bestellen in onze webshop (bekijk airco's/pelletkachels) voor een snelle levering. 

Vul je gegevens compleet en correct in

Productkeuze

Gekozen product

Vorige

BlueSolid biedt verschillende oplossingen om het in huis zo aangenaam mogelijk te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje? Vul dan het bovenstaande formulier in. x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.