DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Lokaal verwarmen

Lokaal verwarmen met lucht 

Een warmtepomp voorziet het hele huis van een aangename temperatuur en doet dat op een milieuvriendelijke manier. Maar wat als je de temperatuur van een kamer vrij snel omhoog wilt brengen, zonder daarvoor het hele huis te moeten opwarmen? 

Een warmtepomp warmt minder snel op een pelletkachel en doet dit daarnaast voor het hele huis. Om heel gericht en snel te kunnen verwarmen is een pelletkachel een efficiënt middel en duurzame toevoeging aan de woning. De warmtepomp geeft de basis warmte in huis, de pelletkachel voert dit op voor de betreffende kamer. Deze methode drukt het stroomverbruik van de warmtepomp én geeft heerlijke warmte wanneer het nodig is.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.