megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juli = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die brandt op pellets, een soort houtkorrel. Deze korrels worden gevormd door zaagsel van duurzame bosbouw te vermengen met water en met hoge druk door een matrijs te persen. Een pelletkachel is een duurzamere variant van aardgas of een houtkachel. Bij verbranding van 1m3 aardag komt 1,8 kilo niet duurzame CO2 vrij, per gemiddeld gezin is dat 2.800 kilogram CO2 per jaar. Een houtkachel die 1.000 uren per jaar brandt, stoot 3,5 kilogram fijnstof uit. Een pelletkachel die 1.000 uren per jaar brand stoot maar 0,68 kilogram fijnstof uit per jaar. Daarnaast bespaart u met een pelletkachel jaarlijks 40 tot 60% op uw gasrekening!

Wat is een goede pelletkachel?

Een goede pelletkachel is bijvoorbeeld een kachel van het merk Artel. Deze pelletkachel fabrikant uit Noord-Italië produceert efficiënt grote aantallen kachels en betrek klanten bij het productieproces. Hierdoor houdt Artel de prijzen laag, maar de kwaliteit hoog! De kachels Norma of Cayenne zijn niet alleen goed in het gebruik, ze hebben ook een stijlvol uiterlijk. Een andere goede pelletkachel is een kachel van het merk Castelmonte. Ook deze fabrikant is gevestigd in Noord-Italië. Het merk heeft al meer dan 40 jaar ervaring en de kachels hebben een klassieke uitstraling, zoals de Eco 7.

 

Pelletkachel Artel Petite Cayenne
Pelletkachel Artel Petite Pelletkachel Cayenne 6 / 8

Wat is een pelletkachel CV?

Een pelletkachel CV is een kachel die uw gehele woning op een duurzame manier verwarmt. De haard heeft een stijlvolle uitstraling en kan daardoor in de woonkamer worden geplaatst. De radiatoren worden gevoed met de warmte van de pelletkachel CV. 

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.