Voorjaar-voordeel & voorraad in plaats van piekprijzen & najaar-schaarste: slimme mensen kopen nu Houtpellets weer goedkoop! Pelletkachels op voorraad, vlot leverbaar

CV ketel

Een uitstekende gas-CV-ketel is binnen handbereik, want specialist BlueSolid strooit met gunstige...
Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogwaardige gas-CV-ketel

Onze Artel-ketels zijn geliefd vanwege het kwalitatieve karakter. Ten eerste is elk onderdeel doordacht, ten tweede kiezen we de beste materialen. Het resulteert in fraaie CV-ketels die vaak bewust vernoemd zijn naar edelstenen (diamant en smaragd).

Goede CV-ketel met voldoende warm-tapwaterproductie

BlueSolid verkoopt strakke en subtiele CV-ketels die goede prestaties garanderen. Dankzij het vermogen verwarm je inhoud tot bijvoorbeeld 350 of 550 kubieke meter. Daarnaast zorgt de goede CV-ketel voor voldoende warm-tapwaterproductie.

CW-waardes bij een CV-ketel

Die productie drukken we uit in Comfort Warm water met waardes als CW3, CW4, CW5 en CW6. Simpel samengevat: met hogere waardes kun je tegelijkertijd uit meerdere kranen warm water ‘tappen’.

Daardoor kan de douche, het bad en de warme keukenkraan op hetzelfde moment aan. Bij CW3 is dat nauwelijks mogelijk, met CW4 en CW5 wordt dat stapsgewijs iets makkelijker. Met CW6 kun je optimaal uit meerdere kranen warm water halen (gelijktijdig).

CW4-ketel

In de praktijk is CW4 bijna altijd genoeg, omdat er zelden veel warmwaterkranen openstaan. Veel huizen hebben 1 badkamer. Ook als er in de badkamer een douche én een bad zit, kan CW4 volstaan. De meeste mensen gaan namelijk niet douchen en in bad op hetzelfde moment. Verder is er nog de keukenkraan, waar soms warm water wordt ‘getapt’. Al met al behoren CW4-ketels tot de bestverkochte ketels van Nederland.

CW6-ketel

Misschien heeft je huis meerdere badkamers en veel bewoners. In dat geval is er waarschijnlijk vaker warm-tapwaterproductie nodig. Kortom, de kans neemt toe dat de ketel meerdere kranen moet voorzien in warm water. Voor optimale warm-tapwaterproductie zit je goed met een CW6-ketel. Je kunt ook een tussenweg kiezen in de vorm van een CW5-ketel.