Webwinkel 24 uur per dag geopend • Wij hebben voorraad! • Houd rekening met mogelijk langere levertijden (+1 of 2 extra week) vanwege de grote vraag en verwerkingstijd: er komen meer bestellingen binnen dan de reguliere verwerkingstijd toelaat • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Wachtlijsten en wachttijden bij Contact

Ik wil de service-vlogs vol belangrijke tips zien

Wat als je kachel ploft en hoe kun je dit voorkomen?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als de kachel ploft? En hoe kun je dit voorkomen?

Hoe doe je makkelijk onderhoud voor een betrouwbare pelletkachel?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Hoe doe je het makkelijke onderhoud?

Wat zijn goede houtpellets en waarom is dit zo belangrijk?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat zijn goede houtpellets en waarom is dit zo belangrijk?

Wat als er geen pellets vallen en je kachel niet opstart?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als er geen pellets vallen en je kachel niet opstart?

Wat als er ‘te veel’ pellets vallen; je kachel niet opstart?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als er ‘te veel’ pellets vallen en je kachel niet opstart?

Wat als het ‘te warm’ wordt in de kamer met je pelletkachel?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als het ‘te warm’ wordt in de kamer met je pelletkachel?

Wat als de ruit van je kachel buitensporig snel vies wordt?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als de ruit van je kachel buitensporig snel vies wordt?

Wat doet een gloeispiraal; waarom is de keramische korter?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat doet een gloeispiraal en waarom is de keramische korter?

Wat als je donkere pellets gebruikt en dat goed lijkt te gaan?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als je donkere pellets gebruikt en dat lijkt goed te gaan?

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.