DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Ik wil de service-vlogs vol belangrijke tips zien

Wat als je kachel ploft en hoe kun je dit voorkomen?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als de kachel ploft? En hoe kun je dit voorkomen?

Hoe doe je makkelijk onderhoud voor een betrouwbare pelletkachel?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Hoe doe je het makkelijke onderhoud?

Wat zijn goede houtpellets en waarom is dit zo belangrijk?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat zijn goede houtpellets en waarom is dit zo belangrijk?

Wat als er geen pellets vallen en je kachel niet opstart?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als er geen pellets vallen en je kachel niet opstart?

Wat als er ‘te veel’ pellets vallen; je kachel niet opstart?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als er ‘te veel’ pellets vallen en je kachel niet opstart?

Wat als het ‘te warm’ wordt in de kamer met je pelletkachel?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als het ‘te warm’ wordt in de kamer met je pelletkachel?

Wat als de ruit van je kachel buitensporig snel vies wordt?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als de ruit van je kachel buitensporig snel vies wordt?

Wat doet een gloeispiraal; waarom is de keramische korter?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat doet een gloeispiraal en waarom is de keramische korter?

Wat als je donkere pellets gebruikt en dat goed lijkt te gaan?

In een serie servicevlogs geeft Johan de Pelletkachelman essentiële tips voor een betrouwbare pelletkachel. Dit betreft ontzettend belangrijke informatie. Wat als je donkere pellets gebruikt en dat lijkt goed te gaan?

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.