URGENTE MELDING • Onze webshop is altijd OPEN (warmtepompen, pelletkachels, enzovoort). De showroom is vanwege de vakantie DICHT van zaterdag 30 juli tot en met maandag 22 augustus. Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat. Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Warmtepompboilers

Met de Artel warmtepompboiler haal je een efficiënte en betaalbare oplossing in huis voor...
Lees meer

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Betaalbaar en duurzaam

Een warmtepomp boiler in combinatie met een pelletkachel is ideaal. In veel gevallen neemt de pelletkachel de verwarmingsbehoefte over van de g³as CV ketel. In de regel blijft er dan 500M³ gas verbruik over voor het tapwater. Wil je graag naar nul op de meter dan is de warmtepompboiler 1 van de oplossingen.

Subsidie van de overheid

De overheid verleend subsidie op de aanschaf van een warmtepompboiler. Dit is een unieke kan om met weinig investering de weg naar gasloos wonen in teslaan!