Woning verwarmen met Pelletkachel CV

Pelletkachel CV Met een pelletkachel CV verwarm je het hele huis. Alle radiatoren worden gevoed...
Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aansluiten pelletkachel CV

Het is een technische uitdaging om de pelletkachel CV op het huis aan te sluiten. De vakmensen van BlueSolid regelen dit voor je. We hebben ontzettend veel kachels geplaatst en die ervaring komt goed van pas. Geniet van een fraaie pelletkachel CV. De beste manier om af te rekenen met gasgestookte principes. Kies voor de aangename verwarming van houtpellets. Duurzaam verwarmen Nederland gaat grotendeels van ’t gas af. Gas heeft een nare bijsmaak door decennialange gaswinningsproblematiek in Groningen. Duurzaam verwarmen kan op meerdere manieren. Een natuurlijke en sfeerrijke methode is verwarmen op houtpellets. Dit is verhoudingsgewijs goedkoper dan gasgestookte alternatieven. En het staat mooi, zo’n sfeerrijke kachel in huis.

Pelletketel CV

Mogelijk wil je geen kachel in je woonkamer zetten. In dat geval biedt de pelletketel uitkomst. Deze ketel krijgt meestal een plekje in de bijkeuken of garage. Opnieuw verzorgt het team van BlueSolid de installatie, geheel op maat. Naast de pelletkachel CV en de pelletketel CV kun je ook een ‘gewone’ pelletkachel aanschaffen. De normale pelletkachel verwarmt niet het hele huis, maar alleen de woonkamer. Bij een pelletkachel zonder CV-functie is de investering lager. Dat kan al snel uit.

Warm water

Voor warm water zijn er diverse opties, waaronder een indirecte boiler. Een ander idee is de hygiëneboiler of CV met buffer en pompgroep. Dan is de pelletkachel CV ook geschikt om warm water te gebruiken in de hele woning. Wij geven hierin graag het beste advies.