Pelletkachel aanbieding

Bespaar zomaar honderden euro’s met onze pelletkachel aanbieding. Pelletkachel-expert BlueSolid...
Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lage prijzen

Met de tijdelijke actietarieven willen we zoveel mogelijk mensen de kans bieden om voor een lage prijs een pelletkachel aan te schaffen. We maken mee dat er nog mensen zijn die verwarmen op gas. Dat is een dure verwarmingsmethode. Met een pelletkachel kun je goedkoop en gasloos je kamer of huis (pelletkachel CV) verwarmen. Alleen de aanschafprijs kan in de weg staan. Daarom komen we met aanbiedingen.

Aanbieding pelletkachel

BlueSolid verkoopt op grote schaal pelletkachels. Het schaalvoordeel geeft ons de gelegenheid om de pelletkachel in de aanbieding te doen. Zorg dat je ook profiteert van de tijdelijke tarieven. Gemiddeld besparen kopers bij BlueSolid tientallen tot zelfs honderden euro’s. Zo’n voordeel wil je natuurlijk niet mislopen. Grijp je kans en scoor een goedkope pelletkachel van hoge kwaliteit. Actie!

Hoge kortingen

De kortingen op onze kachels kunnen hoog oplopen. Dol op lage prijzen? Kijk dan ook eens bij onze goedkope pelletkachels. Deze kachels zijn structureel lager geprijsd dan vergelijkbare kachels van concurrenten. Zo maken we pelletkachels voor een breder publiek toegankelijk. Al met al levert BlueSolid de beste deals qua prijs-kwaliteitverhouding. Hoge kortingen, hoge kwaliteit en lage prijzen.

Verwarmen op houtpellets

Stop met duur gas of het gedoe van ouderwetse houtkachels. Een moderne pelletkachel gebruikt houtpellets als (schone) brandstof. Houtpellets zijn vakkundig samengestelde houtkorrels voor een optimaal verbrandingsproces. Na het vullen van het reservoir doet de kachel zelf het werk. De korrels worden door de motor in de kachel automatisch gedoseerd. Stekker in het stopcontact, apparaat aan: dat is alles. Geniet van een sfeervolle haard en de goedkope verwarming.