Kleine pelletkachel

Pelletkachel-expert BlueSolid is jouw specialist voor de kleine pelletkachel. Met een kleine...
Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Compacte kachel op houtpellets

Ondanks het geringe formaat kan een kleine pelletkachel perfect de ruimte verwarmen. Zo’n compacte kachel verrijkt het interieur. Of je nou een industrieel, modern of landelijk interieur hebt: de aanblik van een kachel doet ’t goed in elke kamer. Een pelletkachel heeft meestal maar weinig vermogen nodig. Alleen voor de grotere ruimtes komt een groter exemplaar aan bod.

Houtkachel of pelletkachel

Een kachel op houtpellets kent een superieur verbrandingsproces. Er komt vrijwel geen rook vrij en dus ben je niemand tot last. Je hoeft er ook niet steeds op te letten. De aanvoer van schone houtpellets verloopt automatisch via een elektrisch aangedreven motor. Die regelt gelijk de dosering. Zo kan jij rustig zitten of liggen bij je prachtige kachel. Een houtkachel vervuilt veel meer en vergt handmatige aanvoer.

Dankzij de duurzame motor op stroom kun je de kachel koppelen aan een app (optioneel wifipakketje). Op die manier regel je de warmte via je smartphone. Stel vanaf een ander (werk)adres alvast de gewenste temperatuur in. Vervolgens geniet je meteen al van de warmte bij thuiskomst. Dat kun je met ouderwetse houtkachel wel vergeten. Daar moet je eerst nog aan de slag.

Van ’t gas af, houtpellets CO2-neutraal

Nederland gaat in stappen van ’t gas af. Gas heeft een nare bijsmaak gekregen door de hoge kostprijs en de aardbevingsproblematiek. Een kleine pelletkachel vormt een duurzame oplossing. BlueSolid omarmt het milieu en verschaft enkel hoogwaardige houtpellets. Onze houtpellets worden CO2-neutraal geproduceerd. Zo hebben we geen CO2-voetafdruk. Er worden weer en meer bomen aangeplant.