Goedkope pelletkachel

Als marktleider kan BlueSolid goedkope pelletkachels aanbieden. Dit zijn kwalitatieve kachels die...
Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Alessia 6 Zwart
    Aanbiedingsprijs 695,- Normale prijs 865,-
  2. Pelletkachel Easy wit
    Aanbiedingsprijs 849,- Normale prijs 995,-
  3. Pelletkachel Easy zwart
    Aanbiedingsprijs 849,- Normale prijs 995,-

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop een pelletkachel aanschaffen

Deze pelletkachels worden steeds populairder, mede dankzij de trend van gasloos en houtrookvrij verwarmen. Bij de verbranding van houtpellets komt vrijwel geen rook vrij. De zorgvuldig samengestelde houtkorrels zijn van hoge kwaliteit. Door de populariteit zijn we in staat om de goedkoopste pelletkachels te verkopen. Wil je goedkoop een pelletkachel aanschaffen? Hier zit je goed.

Pelletkachel of pelletkachel CV

Pelletkachels zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je onder andere een pelletkachel, pelletkachel CV en pelletketel CV. Een ‘normale’ pelletkachel verwarmt de hele kamer, het is een sfeervolle haard met een hoog rendement. Een pelletkachel CV verwarmt het hele huis. De zichtbare ‘moederhaard’ is gekoppeld aan de centrale verwarming. De pelletketel CV vormt een waardig alternatief als je geen zichtbare kachel in de kamer wilt. De ketel plaatsen we dan bijvoorbeeld in de bijkeuken of garage.

Voordelig

Pelletkachels worden niet altijd als goedkoop bestempeld. Het gaat soms toch nog om een redelijke investering. De goedkoopste pelletkachels zijn gelukkig prima betaalbaar. Behoorlijk voordelig zelfs in vergelijking met andere aanbieders. Bovendien verdien je de investering snel terug. Verwarmen op gas is immers fors duurder. En de prachtige sfeer van een pelletkachel is het helemaal waard.

Over BlueSolid

BlueSolid staat bekend als het A-merk in airco’s, pelletkachels en alles rond een aangenaam leefklimaat. Met verwarmen, verkoelen en vooral genieten als levensdoel. Overdag er lekker warmpjes bij zitten met een pelletkachel. ’s Nachts koel slapen tijdens een intense hittegolf. ’s Avonds pronken met een schitterende terrasverwarmer op houtpellets. BlueSolid maakt het mogelijk.