Pellet cv

U kunt uw gehele woning op een duurzame manier verwarmen met een pellet CV. Deze kachel heeft een sfeervol uiterlijk en er is een rustieke vlam te zien. Daardoor kunt u de kachel plaatsen in de woonkamer voor extra sfeer. De radiatoren worden gevoed met warme lucht die zich verspreidt in de gehele woning. Wanneer u graag uw gehele woning wilt verwarmen, zonder een pellet CV in de woonkamer te plaatsen raden wij de pelletketel aan. Deze wordt over het algemeen in de garage of bijkeuken geplaatst.

Pellet CV kachel

In vergelijking met een houtkachel is het gebruiksgemak van een pellet CV kachel vele malen groter en het geeft meer comfort. Uw hoeft immers niet elk half uur een blok hout op het vuur te gooien. Het systeem inbouwen is een specialistische klus. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en doen dit graag voor u. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende installatie opties van de pellet CV kachel, want die zijn per type installatie verschillend. Neem hiervoor contact op met onze deskundige klantenservice!

Pelletkachel CV Classic Wit Redonda Glass Zwart Corridor idro rood
Pelletkachel CV Classic Wit Redonda Glass zwart

Corridor idro rood

Subsidie pellet CV

Doordat duurzame energie steeds belangrijker wordt kunt u bij aanschaf van een pelletkachel subsidie ontvangen. De subsidie van een pellet CV bedraagt minimaal €1.400,- en kunt u aanvragen na aankoop. Daarnaast bespaart u tientallen procenten op uw gasrekening. Onze kachels beschikken over voordelige prijzen en zijn van de beste kwaliteit. U kunt jaren vooruit! Wanneer u meer wilt weten over de subsidie pellet CV raden wij aan contact op te nemen met RR Trading. Of kom langs in onze showroom in Tolbert. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u te adviseren!