Webwinkel 24 uur per dag geopend • Wij hebben voorraad! • Houd rekening met mogelijk langere levertijden (+1 of 2 extra week) vanwege de grote vraag en verwerkingstijd: er komen meer bestellingen binnen dan de reguliere verwerkingstijd toelaat • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Wachtlijsten en wachttijden bij Contact

Vereiste budget

Het benodigde budget voor de aanschaf van een pelletkachel verschilt per situatie. Dit is voor een groot deel afhankelijk van de te verwarmen ruimte en verduurzamingswensen. Als je een volledige woning duurzaam wilt verwarmen door middel van een pelletkachel heb je een groter budget nodig dan wanneer je alleen de woonkamer wilt verwarmen. 

Door gebruik te maken van subsidies is het minimale budget voor de aanschaf van een pelletkachels € 847,-. De afvoer van de pelletkachel moet vakkundig geinstalleerd worden, dit kost minimaal € 500,- . Om te starten met stoken heb je houtpellets nodig, deze zijn al te koop vanaf € 347,- (990 kilo). 

Vanaf € 1696,-  (inclusief ~ 1 seizoen brandstof) is er dus al voldoende budget voor een duurzame warmte oplossing. Hier is de subsidie van €500,- nog geen eens in meegenomen.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.