DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Vereiste budget

Het benodigde budget voor de aanschaf van een pelletkachel verschilt per situatie. Dit is voor een groot deel afhankelijk van de te verwarmen ruimte en verduurzamingswensen. Als je een volledige woning duurzaam wilt verwarmen door middel van een pelletkachel heb je een groter budget nodig dan wanneer je alleen de woonkamer wilt verwarmen. 

Door gebruik te maken van subsidies is het minimale budget voor de aanschaf van een pelletkachels € 847,-. De afvoer van de pelletkachel moet vakkundig geinstalleerd worden, dit kost minimaal € 500,- . Om te starten met stoken heb je houtpellets nodig, deze zijn al te koop vanaf € 347,- (990 kilo). 

Vanaf € 1696,-  (inclusief ~ 1 seizoen brandstof) is er dus al voldoende budget voor een duurzame warmte oplossing. Hier is de subsidie van €500,- nog geen eens in meegenomen.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.