Topprestaties, compacte en betaalbare pelletkachel valt in de smaak

Wekelijks behandelen we de beste pelletkachels van Nederland. Vandaag de ecodesign approved Petite 6 pelletkachel. Dit is de nummer 4 van Nederland en deze topnotering is heel goed te begrijpen.

Compact en betaalbaar

Voor veel huizen is de Petite 6 een verrijking. Het gaat om een compacte en betaalbare pelletkachel die topprestaties levert. Vanwege de relatief lage aanschafprijs is de investering snel terugverdiend. Verwarmen met houtpellets is namelijk een stuk goedkoper dan verwarmen met gas. Het is dan ook geen wonder dat BlueSolid steeds meer pelletkachels verkoopt. Mensen willen graag besparen. De Petite 6 sloopt je gasrekening. Deze mooie kachel brengt de kamer heerlijk op temperatuur.

Wifi optioneel

De Petite 6 pelletkachel bedienen met je smartphone, dat kan gewoon. Tenminste, als je kiest voor het wifipaketje (optioneel). Dat raden we wel aan. Het is handig, gebruikersvriendelijk en prettig. Zet de kachel alvast aan terwijl je in de auto stapt, op weg naar huis. Dan is het lekker warm als je er bent.

Aangenaam warme woonkamer

De Petite 6 met gietijzeren brander verwarmt ruimtes tot 25 vierkante meter. Dat zou bijvoorbeeld om je woonkamer kunnen gaan. Daarnaast zou je de pelletkachel kunnen aanschaffen voor het goedkoop verwarmen van je chalet of stacaravan. Overigens zien we dat voor die toepassing vaak de Mini wordt gekozen. Interieurliefhebbers vinden de Petite 6 wat stijlvoller dan de Mini.

Topprestaties

Het is helder: de Petite 6 is het bewijs dat ook kleine pelletkachels topprestaties kunnen leveren. Geen lomp toestel in je huis, maar een mooi exemplaar mét resultaat. Compact, stijlvol en geschikt voor de woonkamer of werkkamer.

De prijs-kwaliteitverhouding is gunstig. Daarom verdient de Petite 6 pelletkachel zeker weten een plekje in onze toplijst. De zwarte uitvoering is het populairst, maar de witte pelletkachel en de bronzen pelletkachel winnen steeds meer terrein! Welke kleur is jouw favoriet?